NijerWets - Over ons

Mijn naam is Aaltje Talsma. Alles wat met wonen en met stylen te maken heeft is mijn passie. In april 2011 heb ik de stap gemaakt om een eigen webwinkel te beginnen onder de naam NijerWets

NijerWets verkoopt landelijke/brocante woonaccessoires en meubels via de website en via "NijerWetse Wenjûntsjes". Er zijn verschillende woonaccessoires te koop, zoals lantaarns, kransen, kapstokken, etagères, vogelhuisjes, harten, decoratiehangers etc. De woonaccessoires zijn van verschillende merken, zoals bijvoorbeeld Appeltree, Country Field, Sommer Field, Clarye en Eef, Moai hé Mem en Ralph Smits.

Naast diverse woonaccessoires verkoopt NijerWets ook gerestylde brocante meubels en er wordt op aanvraag stylingadvies gegeven. De woonaccessoires en meubels kunnen via de webwinkel 24 uur per dag eenvoudig en voordelig worden besteld en daarvoor hoeft u de deur niet uitBent u geïnteresseerd in stylingadvies, dan kunt u via het contact formulier contact opnemen met NijerWets.


Naast de webwinkel organiseert NijerWets: gezellige NijerWetse Wenjûntsjes (woonparty's). Nijerwets komt bij u thuis en tovert uw woonkamer om tot een winkeltje. Alle woonaccessoires worden dan onder het genot van een bakje koffie bij u aan huis verkocht.

NijerWets wenst u veel kijk en shopplezier op de website en graag tot ziens!

 

Aaltje Talsma, NijerWets


 

Aaltje Talsma-Keegstra - NijerWets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op onderstaande link voor een filmpje (na 3 minuten) over NijerWets gemaakt door de lokale omroep.

http://www.omropfryslan.nl/fideo/hea-fan-8-novimber-2011