Sfeerimpressie van de kerstproducten van NijerWets

zaterdag 24 november 2012 13:09:48 Europe/Berlin

Sfeerimpressie van de kerstcollectie van NijerWets,

Vorige week heeft NijerWets kerstinloop gehad. Bij deze wil ik jullie allen bedanken voor jullie medeleven, aankopen en super leuke reacties. Hierbij een aantal sfeerimpressie foto´s van de zeer geslaagde kerstinloop.

Lees Verder
0 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Blauw in huize Talsma-Keegstra

zaterdag 15 september 2012 20:56:53 Europe/Berlin

Blauw in huize Talsma-Keegstra,

Een tijd terug had ik jullie belooft om onze woning te vullen met blauwe woonaccessoires en het roze eruit te halen. Ik moet eerlijk bekennen dat het wat moeite heeft gekost om afscheid te nemen van al mijn roze spulletjes. Uiteindelijk is ons huis 1 week zonder roze accessoires geweest. Op dit moment heb ik de voorkamer gezellig aangekleed met blauwe accessoires en de achterkamer met roze accessoires.

Lees Verder
0 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Woonshoppen in Italië

donderdag 16 augustus 2012 20:25:40 Europe/Berlin

Woonshoppen in Italië,

Onze heerlijke vakantie zit er helaas alweer op. We zijn inmiddels alweer drie weken aan het werk, maar we kunnen nog lekker nagenieten met alle mooie foto's. Wij zijn twee weken naar Italië geweest, o.a. in Toscane geweest. Ik kon het natuurlijk niet laten, om ook daar even te woonshoppen en ideeën op te doen. Lees verder...

 

Lees Verder
0 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Licht roze

zondag 3 juni 2012 16:38:34 Europe/Berlin

Licht roze en oranje

Afgelopen week onze eigen woning weer even wat "gepimpt".

Ik zou heel wat anders, maar ben toch weer veilig bij mijn favoriete kleur, licht roze, gebleven. Daarnaast heb ik het lichtroze iets wat gecombineerd met licht oranje, het EK begint tenslotte ook bijna, dus zo komen wij wat in de sferen.

 Afgelopen weekend ben ik op een brocante Fair in Dokkum geweest. Samen met mijn vriendin hebben wij er heerlijk rond gekeken en natuurlijk heb ik ook een aantal leuke dingen gekocht. Onder andere een paar leuke decoratiehangers voor aan mijn wildrek.

Ik ben van plan om de eerst volgende keer dat ik onze woning ga  "pimpen" een andere kleur te gaan gebruiken. Zelf heb ik het weekend een prachtig colbertje gekocht, in een pastel frisse blauwe kleur. De komende weken ga ik op zoek naar frisse blauwe accessoires, zodat ons interieur een totaal andere kleur krijgt en daarnaast lijkt het me leuk om een frisse en zomerse uitstraling te creëren.

Ben je benieuwd? Hou dan de blog berichtjes goed in de gaten!

Bij deze wil ik jullie allemaal een fijne week wensen!

Liefs van Aaltje

Lees Verder
0 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Moederdagmarkt

donderdag 17 mei 2012 17:42:27 Europe/Berlin

Moederdagmarkt

Vorige week heeft de Moederdagmarkt in Ternaard plaats gevonden. NijerWets heeft hier de gehele dag gestaan met allerlei leuke cadeaus. Het was een super geslaagde, gezellige en drukke dag! Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de belangstelling, de aankopen en de gezelligheid. Hopelijk zijn de cadeaus in de smaak gevallen bij de moeders.

Voor meer informatie en sfeerfoto's kijk op http://ternaard.nu/?paged=2                                                         

                                                                                                                    

Lees Verder
0 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Parfum party

zaterdag 28 april 2012 16:36:25 Europe/Berlin

Gezellig vriendinnenavondje

Vorige week heb ik voor mijn vriendinnen een parfumparty bij mij thuis georganiseerd. Dit keer geen woonaccessoires, maar een avondje met allemaal lekkere geurtjes. Natuurlijk ook lekkere cupcakejes, chocolade en lekkere hapjes....

Lees Verder
2 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Eigen woning in NijerWetse sferen

maandag 16 april 2012 21:10:29 Europe/Berlin

Eigen woning in "NijerWetse" sferen

NijerWets viert deze gehele week het één jarig jubileum van NijerWets. Als beloning heb ik heb mezelf een aantal producten van de nieuwe collectie cadeau gegeven. Afgelopen weekend heb ik onze woning geheel in de "NijerWetse" sferen gebracht.... kijk en lees verder...

 

Lees Verder
0 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Feest bij NijerWets

zaterdag 14 april 2012 13:31:10 Europe/Berlin

Feest bij NijerWets

Zondag 15 april bestaat NijerWets 1 jaar!! Daarom is het de gehele week feest bij NijerWets. Deze week kunt u profiteren van vele leuke aanbiedingen, 10 % korting op uw aankopen en u krijgt een leuke attentie bij uw aankopen.....

 

Lees Verder
3 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Wenjûntsjes in Voorjaarssfeer

zondag 18 maart 2012 18:12:56 Europe/Berlin

Wenjûntsjes in Voorjaarssferen,

 

Afgelopen weken meerdere woonparty's gehad. Deze party's stonden helemaal in het teken van landelijke en brocante woonaccessoires en daarnaast in het thema van voorjaar/lente..... Lees verder

 

  

Lees Verder
1 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Interieur stickers

zaterdag 3 maart 2012 15:30:01 Europe/Berlin

Interieur stickers

Nieuw in het assortiment bij NijerWets: interieurstickers! NijerWets heeft prachtige interieurstickers om op deuren, wanden en/of meubels te plakken.

                                                                                                                                      

Lees Verder
0 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Restylen

zondag 26 februari 2012 18:06:43 Europe/Berlin


Dit weekend heb ik mezelf verwend met nieuwe witte, landelijke eetkamerstoelen. Een spontane en iets wat impulsieve actie.

De witte stoelen zorgen voor een prachtige, open en frisse uitstraling in ons interieur.
Lees Verder
4 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Zo mooi en zo dichtbij

dinsdag 21 februari 2012 19:08:42 Europe/Berlin

Zelf heb ik al last van voorjaarskriebels. De winter hebben we alweer achter de rug en eind deze week komen de dubbele cijfers alweer op de thermometer. Vorige week ben ik om inkopen geweest en ook de groothandels zijn al volop in de voorjaarssfeer. Ik heb de afgelopen dagen zelf ook zo'n 25 nieuwe woonaccessoires vanuit de voorjaarscollectie op de webwinkel geplaatst. 

Afgelopen weekend zijn wij aan het speuren geweest naar een vakantie voor in de zomer. Allemaal leuke bestemmingen, maar nog geen keuze gemaakt. We hebben daarna een mooi plekje hier in Friesland opgezocht, de zeedijk. Zo dichtbij, zo'n mooie omgeving. 

Voorjaarsgroeten van Aaltje

 

                             

2 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Nieuwe producten

zaterdag 11 februari 2012 18:43:17 Europe/Berlin

Geweldig nieuws. Het wordt een voorjaar vol met kleur! Fris en pittig pastel, in combinatie met stralend wit geeft je huis een totaal nieuwe uitstraling. Afgelopen dagen een gedeelte van de nieuwe voorjaarscollectie ingekocht. Naast prachtige witte en rotan accessoires, is er ook veel kleur. Ik ben zelf helemaal enthousiast over de wooden letterboxen. Ik heb mezelf ook maar één cadeau gegeven. De letterbox is erg leuk om als wanddecoratie op te hangen of je kunt hem leuk neer zetten. Je kunt de letterboxen vullen met verschillende woonaccessoires. De woonacccessoires kun je aanpassen aan het jaargetijde. Dit zorgt ervoor dat je continu een ander interieur hebt (met eigenlijk maar een kleine aanpassing). Komende week en volgend weekend worden er zoveel mogelijk nieuwe producten op de webwinkel geplaatst.

                        

1 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Sfeerimpressie NijerWets Wenjûntsje

maandag 6 februari 2012 19:20:16 Europe/Berlin

 

                        

 

NijerWets heeft in 2012 alweer meerdere woningen omgetoverd tot winkeltjes. Het waren allemaal gezellige avonden. Het is ook mogelijk om op zaterdagmiddag een woonparty te organiseren. Afgelopen zaterdagmiddag heeft de eerste middagparty plaats gevonden. 

Het is geweldig om te zien dat in allerlei verschillende woningen de collectie van NijerWets anders staat. De landelijke en brocante woonaccessoires komen in vele woningen prachtig naar voren. De  collectie kan voor een geheel andere sfeer zorgen, wat de meeste gastvrouwen en gasten leuk vinden om te zien en dit zorgt voor vele positieve reacties.

                                     

Lees Verder
2 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Winterweer

maandag 6 februari 2012 18:33:33 Europe/Berlin

Wat een prachtig winterweer!! Op de ijsbaan tegenover onze woning is continu volop gezellige drukte! Wij hebben vanmiddag zelf een aantal kilometers op natuurijs gemaakt. Iedereen is op het moment in afwachting of er een elfstendentocht gaat komen, het zou wel geweldig zijn als het zover zou komen. 

Vogels kunnen met dit koude winterweer moeilijker voedsel vinden, vandaar dat ik buiten allerlei vogelvoer heb opgehangen. NijerWets heeft mooie landelijke witte vogelhuisjes met zinkendak in het assortiment, deze zijn prachtig om buiten neer te zetten en daarnaast worden de vogels geholpen om de winter door te komen.

 

                             

0 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Valentijnscadeau

zaterdag 21 januari 2012 17:09:53 Europe/Berlin

 

Valentijnsdag,

Over een paar weken is het alweer zover, Valentijnsdag! Een dag om je geliefde, vriend(in) of jezelf in het zonnetje te zetten. Verras je geliefde, vriend(in) of jezelf met een leuk Valentijnscadeau van NijerWets! NijerWets geeft jouw in week 4,5,6 en 7 ook een cadeau. NijerWets pakt namelijk in deze weken al je webwinkel bestellingen met liefde in, in een leuke feestlijke cadeauverpakking.

NijerWets heeft in de webwinkel een nieuwe artikelgroep, Valentlijn, daar kun je leuke artikelen vanaf bestellen en dan pakt NijerWets dit feestelijk voor u in!

 

                                     

1 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder

Nieuwe jaar weer begonnen

vrijdag 13 januari 2012 20:46:57 Europe/Berlin

Afgelopen woensdagavond het eerste "NijerWetse Wenjûntsje" alweer gehad. Het was een geslaagde avond, waar 15 enthousiaste dames aanwezig waren. Vandaag verder gegaan met de planning van 2012. Zelf heb ik veel zin in de NijerWetse Wenjûntsjes!

De nieuwe webwinkel is nu twee weken in "de lucht" en afgelopen week zijn de eerste bestellingen geplaatst! Dit wil NijerWets met jullie vieren en daarom zijn er twee nieuwe aanbiedingen geplaatst op de webwinkel (kijk bij aanbiedingen op de homepage). Zie hieronder voor één van de twee nieuwe aanbiedingen. 

Vanmiddag zijn er een aantal nieuwe woonaccessoires op de webwinkel geplaatst. Het zijn allemaal woonaccessoires die prachtig in een landelijk/brocante wooninterieur passen.

Inmiddels heb ik alle kerstdecoratie weer verwijderd en is er weer veel ruimte ontstaan voor nieuwe woonaccessoires. Al laat het winterweer het nog wat afweten, heb ik geprobeerd toch wat winterse sferen in onze woning te creeëren, wat weer voor een nieuw, verfrissend en winterse sfeer zorgt. Binnenkort worden er op dit blog meer sfeerimpressie foto's geplaatst.

 

                                                                                    

0 Comments | Geplaatst in Nieuws Door Webwinkel Beheerder