Afgelopen woensdagavond het eerste "NijerWetse Wenjûntsje" alweer gehad. Het was een geslaagde avond, waar 15 enthousiaste dames aanwezig waren. Vandaag verder gegaan met de planning van 2012. Zelf heb ik veel zin in de NijerWetse Wenjûntsjes!

De nieuwe webwinkel is nu twee weken in "de lucht" en afgelopen week zijn de eerste bestellingen geplaatst! Dit wil NijerWets met jullie vieren en daarom zijn er twee nieuwe aanbiedingen geplaatst op de webwinkel (kijk bij aanbiedingen op de homepage). Zie hieronder voor één van de twee nieuwe aanbiedingen. 

Vanmiddag zijn er een aantal nieuwe woonaccessoires op de webwinkel geplaatst. Het zijn allemaal woonaccessoires die prachtig in een landelijk/brocante wooninterieur passen.

Inmiddels heb ik alle kerstdecoratie weer verwijderd en is er weer veel ruimte ontstaan voor nieuwe woonaccessoires. Al laat het winterweer het nog wat afweten, heb ik geprobeerd toch wat winterse sferen in onze woning te creeëren, wat weer voor een nieuw, verfrissend en winterse sfeer zorgt. Binnenkort worden er op dit blog meer sfeerimpressie foto's geplaatst.