NijerWets - Algemene voorwaarden

Betaalinformatie

Alle prijzen die op de website van NijerWets vermeld zijn, zijn inclusief 21% btw. Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten inclusief en exclusief verzendkosten. Indien het door u bestelde artikel voorradig is en de betaling gearriveerd is, wordt uw bestelling z.s.m. verstuurd.

Betalingen vinden plaats via Ideal, bij afhalen van de bestelling of dient te worden overgemaakt op rekeningnummer NL16 RABO 0166 4637 95 Rabobank t.n.v. NijerWets. De bestellingen per overschrijving dienen vooraf, binnen 4 werkdagen, betaald te worden. Wanneer NijerWets na 5 dagen nog geen betaling heeft ontvangen, ontvangt u een herinnering. Is de betaling binnen 8 dagen niet bijgeschreven op het aangegeven bankrekeningnummer, dan vervalt de bestelling automatisch.

Mocht een product langere levertijd hebben of niet meer leverbaar zijn, dan ontvangt u hierover bericht per e-mail.

NijerWets behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen.

Verzendkosten

De bestelling wordt verstuurd via TNT-post. De kosten hiervan zijn als volgt:

- Bij een bestelling wordt standaard €6.95 aan verzendkosten gerekend. Het is mogelijk dat NijerWets de bestelling via standaard brievenbuspost kan verzenden. In dit geval ontvangt u het verschil in verzendkosten retour. Verpakking en verzendkosten zijn hierbij ingerekend. 
- Het is mogelijk om in overleg de bestelling zelf op te komen halen. Deze optie kunt u kiezen bij het afrekenen van uw bestelling. NijerWets zorgt ervoor dat de artikelen voor u klaar staan. NijerWets neemt in dit geval contact met u op voor het maken van een afspraak. Adres van afhalen is NijerWets, Stationsweg 7, 9145 RR Ternaard, Friesland (uitsluitend en alleen op afspraak).
- Indien bij een product is aangegeven 'verzending in overleg', dienen verzendwijze en verzendkosten nader overeen te worden gekomen (dit geldt ook voor bestellingen boven de € 75,-).

Bij bestellingen boven de € 75,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht (m.u.v. steigerhouten producten, meubels en verzending buitenland).

Verzendingen geschieden op kosten en risico van de koper. Voor verzendkosten naar het buitenland verwijst NijerWets u naar de tarieven van TNT-post, zie op de site van TNT-post.

NijerWets behoudt het recht om nadere afspraken te maken over de verzending van producten met een groot gewicht en/of grote afmetingen.

Annulering

Mocht u uw bestelling willen annuleren, dan kan dit twee werkdagen na het plaatsen van uw bestelling. U kunt de bestelling per e-mail annuleren.

NijerWets Wenjûntsje 

Nijerwets rekent voor een afstand binnen 30km geen reiskosten. Hierboven wordt 0,28 eurocent per km gevraagd.

Aansprakelijkheid

NijerWets is nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen, dit risico is voor u zelf. NijerWets zal uw bestelling met zorg voor u inpakken. Verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. Hiermee verklaart u zich als klant van NijerWets akkoord.

Producten van steigerhout zijn nautuurproducten en kunnen onder invloed van temperatuur en/of vochtigheid gaan werken.

Garantie

Mocht het bestelde artikel niet naar wens zijn, dan heeft u de mogelijkheid om de bestelling binnen 7 dagen te retourneren. U dient dit vooraf per e-mail of telefonisch aan te geven. Hierbij dient u aan te geven wat de reden is van de retournering. Vervolgens bevestigt NijerWets de retourzending per mail, waarna u de bestelling kunt retourneren. De geretourneerde bestelling mogen geen sporen van gebruik of beschadiging vertonen en dienen worden teruggestuurd in de originele verpakking. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de koper. NijerWets geeft geen geld retour. U kunt voor het bedrag een andere bestelling plaatsen of u ontvangt een tegoedbon. U kunt uw wens in de e-mail aangeven. De verzend- en retourkosten zijn ten alle tijden voor de koper.

Wijzigingsrecht

NijerWets heeft te allen tijde het recht deze levering en betalingsvoorwaarden te wijzigen of aan te vullen.